HTML

Tamkarum

az a kereskedő, aki nem magánhaszonért, hanem a közösségi szükségletekért dolgozik.

Linkblog

Friss topikok

Címkék

1956 (1) adós (6) adózás (3) agrár (1) alaptörvény (1) alkotmány (2) árfolyam (3) átlagjövedelem (1) atom (1) baloldal (1) Bankok (5) befektetés (1) bérlakás (4) bérleti szerződés (2) birodalom (1) bogár (9) Böjte Csaba (1) boldogság (1) boros imre (1) brüsszel (1) cern (1) Ciprus (2) corvinus (5) csillag (1) demokrácia (1) deviza (8) ekb (2) eladósodás (5) elegem (1) energetika (1) értékpapír hangyakötvény (1) eu (7) euró (4) fed (2) fénysebesség (1) Ferge Zsuzsa (2) fiatalok (3) fidesz (1) föld (3) földtörvény (2) forint (2) gdp (2) generációk (1) giday (14) globalizáció (4) görögök (1) gyerek (4) halandóság (3) határok (1) hitel (6) hitelminősítők (1) hossó andrea (3) IMF (2) interjú (1) Kádár (2) Kádár János (2) kamat (5) KDSZ (1) kétharmad (2) kommunizmus (2) külföldi munkavállalás (2) kutatók éjszakája (5) lakásgazdálkodás (7) Lánchíd rádió (1) lászló (1) Lengyelország (1) Lóránt Károly (1) magyarország (13) menekült (1) Merkel (2) mese (1) Mészáros József (1) mezőgazdaság (2) migráció (1) migráns (1) mindennapi élet (1) minimálbér (1) MKB (1) mkt (8) mnb (6) molekula (1) Money Morning (1) Nagy Imre (1) Németország (1) népesedés (4) népességfogyás (2) neutrínó (1) Nyugat (1) nyugdíj (5) OECD (1) öngondoskodás (1) orbán (2) Orbán Viktor (1) pénzháló (1) pénzpolitika (1) pünkösd (1) rádió (1) rendszerkockázat (1) rendszerváltás (4) RETÖRKI (1) riecke werner (2) rocky (7) roncstársadalom (2) statisztikai fogalmak (1) svájci frank (5) Szalay Zsuzsanna (2) szegénység (3) szegő (15) szeretet pénz (1) szövetkezet (2) születésszám (3) szürkemarha (1) természet (2) tiltakozás (1) töltés (1) történelem (1) vákuum (1) válság (5) van (1) vasscsaba (9) vidék (1) videó (6) víz (1) Címkefelhő

2015.11.07. 19:21 mclean

Európa jövője a kezünkben van!

Nézzük a híradásokban a migránsok áradatát. jönnek és jönnek megállíthatatlanul. Arcukon elszántság. Nem fejvesztve jönnek, nem tükröződik arcukon félelem. Egy dolog látszik, hogy határozott céljuk van. De miért jönnek éppen most ilyen sokan a korábbi évek szórványos migrációjával szemben? Most vált hirtelen tarthatatlanná helyzetük? Vagy, mert lecsökkent a bukott diktatúrák visszatartó és akadályozó szerepe? Most lettek az életviszonyok mindenütt sokkal rosszabbak, és nem csak Közel-keleten, hanem Afrikában és még távolabb is? Merkel hívó szavára indultak el és az ígéret reményében, hogy Európában és jelesül Németországban jó munka, szociális ellátás és jólét várja őket? Persze mindennek lehet szerepe. De miért egyszerre indultak meg annyi helyről? Vajon valamilyen titkos hatalom szervezi ezt a nagy menetet, vagy a maffia által vezérelt embercsempészet? Ezt sem lehet teljesen kizárni, de van mindezeknél egy sokkal fontosabb ok: ezeket az embereket a hitük hajtja, úgy gondolják, hogy küldetésük van!  Vallásuk parancsát akarják teljesíteni, az igaz hitre akarják téríteni Európa népét. Nem fegyverrel jönnek, nem akarják leigázni, legyőzni Európát. Nem, ők meggyőzni akarják. Ez a missziós küldetésük. Nem látnak bennünk ellenséget, sőt a javunkat akarják, szemükben nincs nagyobb adomány, mint az ő hitük, és ha ezt elhozzák Európába, avval csak jót tesznek velünk!

Így gondolkoznak ők. Ne lássunk bennük ellenséget, potenciális terroristát, bár lehet közöttük néhány, akik robbantásokra, merényletekre készülődik, de nem ez az igazi veszély. Az igazi veszély kulturális és vallási identitásunk elvesztése. A robbantások, merényletek csak erősítik az európai összetartást és erősítik ragaszkodásunkat hitünkhöz, kultúránkhoz. A multikulturalizmus jegyében Európa támogatja a kultúrák sokszínűségét, de a migránsok másként gondolkoznak: végső céljuk az egyszínű világ, ahol csak megtűrik a más kultúrákat és vallásokat, azt akarják, hogy az ő kultúrájuk és vallásuk legyen a domináns. Már mai is Európa nagyvárosaiban kialakultak az arab negyedek. Konkrétan ezt Marseilleben látom, ahol a város növekvő hányadát már csak arabok lakják.

A migránsok asszimilációjára, integrálódására számítani csupán illúzió. A gyengülő hitű, deszakralizálódó Európa nem fog tudni ellenállni a muszlim fanatizmusnak. Ezért rendkívül rövidlátó politika, hogy a romló demográfia trendeket, a növekvő munkaerő hiányt migránsokkal akarja Európa nagy része bepótolni. Az egy családra jutó gyermekek száma az európai országok többségében, sajnos nálunk is, már régóta kevés a népesség utánpótlásához, a társadalom öregszik. Komoly a veszély hogy a csökkenő lélekszám már kevés lesz a növekvő számú idős generáció ellátásához. Az ideérkező muszlim családokra a sok gyermek jellemző, ezért a demográfiai trendek az iszlám arányának növekedését prognosztizálják. Ha folytatódik a migránsáradat, évente milliónyi új migráns érkezik, és ha a többségében fiatal férfiak családegyesítés címén behozzák hozzátartozóikat, akkor 50 év múlva már ők lesznek többségben a legtöbb európai országban!

Akarhatunk-e a XXII. században iszlám Európát? Ha nem, akkor ehhez stratégiai irányváltásra van szükség. Meg kell fordítani a demográfiai trendet és szabályozott mederbe kell terelni a migránsok áradatát.  Ehhez a kulcs a hit és a család! Ha erősödik bennünk a hit, akkor elfogadjuk istenáldását, a gyermeket, ha több gyermekünk van, akkor erősödik a család és a hitnek nincs jobb termőtalaja, mint a meghitt családi légkör. A folyamatok megfordítása hosszú, valószínűleg tovább fog tartani, mint a népességfogyás tendenciája. De nincs más út, nincs más lehetőség, ha meg akarjuk őrizni Európa kulturális és vallási arculatát. Mindenekelőtt hinni kell benne, hogy képesek vagyunk rá. Ha tegnap még 1,2 volt az egy családra jutó gyermekszám és ma már 1,4, akkor folytatni kell, hogy 1,6, majd 1,8, majd 2,0 és még nagyobb legyen. Fontos, hogy hitünk ne legyen gyengébb, mint jelenleg az arab muszlimoké. Ha ezt elérjük, akkor mindenre képesek leszünk. Segítsünk magunkon, és akkor az Isten is megsegít!

Szólj hozzá!

Címkék: eu válság rocky menekült népesedés népességfogyás születésszám migráns Merkel


A bejegyzés trackback címe:

https://tamkarum.blog.hu/api/trackback/id/tr918058268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása